Dallas a câștigat Baumbet Playoff-urile NBA câștigând Utah

Campionii 2011 din NBA din Dallas au arătat un excelent finisaj al sezonului și au câștigat șapte din ultimele opt jocuri. A treia parte în playoff-ul din spatele Mavericks a condus echipa națională german Dirk Nowitzki, care a dat în Utah, cu 22 de puncte și a marcat Baumbet ponturi unsprezece recuperări. Deron Williams a adăugat 23 de puncte și șase asistă, Wesley Matthews a primit 20 de puncte.

Dallas a intrat într-un play-off pentru timpul cincisprezecea în 16 de ani, dar jazzman au deja o procedură în mâinile lor. “Sunetul de la mine Baumbet a bătut. Și nu a fost doar huiduieli, dar, de asemenea, diverse lucruri pe care le-am auzit pe banca din public „, a spus după meci Williams, care Baumbet mai devreme în Utah a lucrat.

Pentru echipa Baumbet gazdă a marcat 26 de puncte, Gordon Hayward, dar sa transformat într-un singur din nouă tentative triplete.Rodney Hood a lovit doar una din cele unsprezece fotografii de pe teren. “Dallas a fost o echipă mai bună astăzi. Am arătat ca cea mai tânără Baumbet echipă din liga, care suntem. Este o experienta valoroasa pentru noi, dar acum doare “, a spus antrenorul echipei Utah, Quin Snyder, dupa meci. Jazzmanii trebuie sa bata pe Los Angeles Lakers miercuri in sezonul final, sperand ca Houston ezită Baumbet împotriva Sacramento. Rachetele au meciuri mai bune unul cu celălalt. Luni, Houston a bătut Minnesota 129: 105. James Harden a avut trei sferturi pentru a înscrie 34 de Baumbet puncte. Kobe Bryant a jucat ultimul joc al lui Oklahoma în cariera adversarului său și 13 puncte nu au învins pe Los Angeles Lakers 79: 112. Kevin Durant a marcat 34 de puncte pentru acasă. Russell Westbrook a marcat 18.dublu dublu în sezon, de data aceasta el a fost deja în prima jumătate, după care el a avut 11 puncte, zece recuperări și zece asistă. El a adăugat Baumbet apoi două puncte și patru asistă. Cavalierii au obținut astfel cu siguranță primul loc în cadrul Conferinței de Est.